ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Ιωάννινα. Από παιδί μου άρεσαν οι τέχνες και τα εικαστικά.

Σπούδασα γραφιστική στην Αθήνα, με μεταπτυχιακό στο σκίτσο και κινούμενο σχέδιο.

Δουλεύω και διδάσκω την γραφιστική πάνω από 25 χρόνια. Στον ελεύθερο χρόνο μου δουλεύω την πυρογραφία σε διάφορα θέματα όπως λαογραφικά, τοπία, πορτραίτα, χριστιανικά και άλλα. Η πυρογραφία με γοήτευσε για τα αποτελέσματά της. Η θέρμη του υλικού, που με την φλόγα δημιουργείς και αποτυπώνεις για πάντα ένα σχέδιο ένα πορτραίτο ένα τοπίο.

Από μια ξύλινη παραδοσιακή επιγραφή με πυρογραφία, ένα τοπίο, ένα πορτραίτο και πολλά άλλα τα οποία επιλέγω να τα εκφράσω με την πυρογραφία θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας.

Η ΠΥΡΟΓΡΑΦΙΑ

Η πυρογραφία είναι μια καλλιτεχνική δημιουργία. Είναι μια τεχνική απεικόνισης ζωγραφικού θέματος ή ενός διακοσμητικού μοτίβου.

Η τεχνική αυτή γίνεται με πυρωμένη ακίδα στην επιφάνεια διάφορων υλικών, κυρίως ξύλου, αλλά και δέρματος, κόκαλου και χαρτονιού). Τα ξύλα που χρησιμοποιούνται στην πυρογραφία είναι συνήθως από: μελιά, σφένδαμο, πύξο, καστανιά, αχλαδιά, κερασιά, φλαμουριά οξιά και άλλα.

Πολλοί επιλέγουν την πυρογραφία προκειμένου να διακοσμήσουν κάποια υπάρχουσα ξύλινη κατασκευή, όπως για παράδειγμα, το κεφαλάρι ενός κρεβατιού, ή τη μετόπη ενός ξύλινου επίπλου.

Η πυρογραφία επίσης βρίσκει μεγάλη απήχηση και στους καλλιτέχνες της αγιογραφίας.

Λαογραφικα 92%
Πορτραιτα 86%
Τοπια78%
Μοτιβα 96%
Χριστιανικα78%
Ειδικα78%
Μπρελοκ78%
Τελευταία Έργα

Μιλήστε μας για το δικό σας project! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

PROJECT PLANNER

Anthem comes with a fully working project planner script. Easily catch leads and get forms mailed to your email account in a nice table layout.


HELLO THERE
PROJECT DETAILS
DESIGN AND FEEL

Privacy Policy:  We will never share your information with anyone. We will only contact you with regards to your enquiry.